Ny intuitiv webbutbildning

Den förberedande webbutbildningen har förenklats, fått ny design och anpassats till att fungera även på surfplattor och mobiltelefoner. Du kan även logga in utan att registrera dig. Välkommen in!
Läs mer
 

HLR app

Ladda ner vår app Rädda hjärtat, som vi har utvecklat tillsammans med Hjärt-Lungfonden. Appen kan laddas ner från App Store och Google Play.
 

Rekommendationer om hjärtstartare i Sverige

Arbetsgruppen för defibrillering utanför sjukvården med Jacob Hollenberg som ordförande har sammanställt viktiga dokument om hjärtstartare i Sverige.
Läs mer
 

HLR2014

HLR2014 Konferens om drunkning 3-4 juni i Tylösand.
Läs mer
 

HLR-rådet

Sidor och artiklar som handlar om rådet i sig, arbetsgrupper, historia, syfte etc

Årsmöte och ny ordförande

Svenska HLR rådet hade den 7-8 April arbetsgruppsmöte med uppstart inför revidering av utbildningsmaterial till 2016 samt årsmöte för verksamheten. Två styrelsemedlemmar lämnade sitt uppdrag och två nya valdes in.

Föreläsningar HLR kongressen.

Här finns kongressens föreläsningar.

Malmö kongressen en succé!

Föregående veckas HLR kongress i Malmö blev en stor framgång för hela HLR Sverige. Trots att den internationella och välkända kongressbyrån endast 3 veckor innan kongressen gick i konkurs lyckades vi med gemensamma ansträngningar inte bara att genomföra kongressen utan kanske prestera det allra framgångsrikaste mötet någonsin i rådets historia!

Nytt arbetsblad för hjärtstopp inom sjukvården

Svenska rådet för hjärt-lungräddning, Regiongruppen har utarbetat ett nytt arbetsblad för hjärtstopp inom sjukvården. Hämta arbetsbladet under respektive utbildningsprogram.

Länkar

Sidan uppdateras inom kort.

Typ av sida: 
Allmän

Pedagogik

Sidan uppdateras inom kort.

Typ av sida: 
Allmän

Aktuella projekt

Det pågår ett ständigt arbete med att sprida kunskaper om HLR och hjärtstopp. Aktuella projekt presenteras översiktligt på denna sidan.

Visa gärna reklamfilmen: 
Typ av sida: 
Allmän

Ny organisationsinriktning inom HLR rådet

Rådet kommer under 2013 att mer aktivt arbeta med 2 huvudspår: ALLMÄNHETEN och SJUKVÅRDEN. Alla arbetsgrupper inklusive regioner kommer att arbeta efter dessa riktlinjer

Fakta HLR-rådets register

I registret sparar HLR-rådets instruktörer all utförd HLR-utbildning i landet.

QR kod för webben

Så här ser QR koden ut för Svenska HLR Rådets hemsida hlr.nu.

Prenumerera på innehåll