HLR2024 ”När det oväntade händer”

Tiden går fort och även om vi har en lång, skön sommar framför oss så närmar sig HLR-rådets vetenskapliga kongress HLR2024 ”När det oväntade händer” med stormsteg!

Programmet har uppdaterats med föreläsare så gå in och titta vad som intresserar dig mest! Här finns verkligen något för alla! Dag 1 är gemensam för alla deltagare och dag två har vi delat upp i två spår, ett för samhälle och ett för sjukvård. Den vetenskapliga nivån är hög och många framstående forskare  kommer att vara på plats och föreläsa om allt som rör hjärtstopp, HLR och eftervård. Du kommer att få ta del av några fantastiska berättelser om hur personer räddats till livet med HLR och defibrillering.

Vi vill gärna ha in flera abstracts, så har ni genomfört något kvalitetsarbete, forskningsprojekt eller liknande – skicka in! Mer om det finns att läsa på kongressens hemsida, hlrkongress.nu

Det finns möjlighet att delta i workshops, besöka utställningen och heja fram lagen i tävlingen i A-HLR som genomförs i utställningshallen så allt borgar för två fantastiska dagar!

Till den 15 juni kan du anmäla dig till boka tidigt-pris, sedan höjs avgiften, så anmäl dig redan i dag!

Vi ses på HLR2024!

Dela innehållet: