Tjänst som utbildningsansvarig vid Svenska HLR rådet

Vi söker ny utbildningsansvarig
Efter fyra år har vår utbildningsansvariga gått vidare till ett nytt spännande uppdrag. Vi söker därför dig som är intresserad av utbildning, utveckling inom pedagogik, hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen.

Svenska rådet för hjärt-lungräddning
Svenska HLR rådet är en ideell organisation med syfte att öka överlevnaden för personer som drabbats av plötsligt, oväntat hjärtstopp. Det sker genom att vi utarbetar riktlinjer och utbildningsprogram för hjärtstoppsbehandling och första hjälpen. Målet är att sprida kunskap om HLR i samhället och sjukvården.

Uppdrag
Du ska samordna och utveckla pedagogiken inom våra utbildningsprogram och utbildningsmaterial. Vidare ska du samverka och sprida information till organisationer, föreningar och verksamheter om HLR rådets olika utbildningsprogram och guidelines, samt fungera som support till instruktörer och kursdeltagare i HLR- och Första hjälpen programmen. Som utbildningsansvarig är du adjungerad till HLR rådets styrelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning. Det är önskvärt att du har en pedagogisk utbildning, alternativt bred erfarenhet av att undervisa, liksom att tala inför stora grupper. Du ska vara kommunikativ och ha en god administrativ och stilistisk förmåga. Inom HLR är du lägst huvudinstruktör i S-HLR vuxen- och barn programmen, samt instruktör i A-HLR. Tjänsten omfattar 50% med placering på HLR rådets kansli i Stockholm, alternativt på annan ort med viss tid förlagd till kansliet. Uppdraget innebär resor och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
HLR rådet finns i ljusa, trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad med en ny utbildningsdel för våra centrala utbildningar och möten. Läs mer om oss på vår hemsida

Sista ansökningsdag 180923. Bifoga ditt CV samt en kort beskrivning av dina egna tankar om lärande, max 2 A4 sidor totalt.

För mer information om tjänsten kontakta kanslichef Bodil Berggren, Svenska HLR rådet.
Mobil: 0700-900494
Ansökan mailas till: bodil.berggren@hlr.nu

Välkommen med din ansökan!

Dela innehållet: