Hitta utbildare

Söker du efter HLR-instruktörer eller företag som erbjuder HLR-utbildning?

Vill du gå en kurs i HLR eller Första hjälpen eller letar du efter något utbildningsföretag som kan komma ut och hålla kurs för dina medarbetare?

HLR-rådet håller endast instruktörs- och huvudinstruktörsutbildningar,  men runt om i landet finns många företag, organisationer och föreningar som håller kurser, både grundutbildningar och instruktörsutbildningar. I Utbildningsportalen kan du söka efter efter  instruktörer och kurser öppna för alla!

Det är just nog stor efterfrågan på grund- och repetitionsutbildningar för sjukvårdspersonal i utbildningsprogrammen S-HLR och A-HLR. Vi vill uppmana dig som söker kurser i dessa program att vara uppmärksam på att utbildningarna följer HLR-rådets riktlinjer och att instruktören har rätt kompetens för dessa utbildningar. För att hålla kurs i S-HLR vuxen eller barn ska instruktören vara undersköterska eller ha en högre medicinsk kompetens. För att hålla kurser i A-HLR måste instruktören vara legitimerad sjuksköterska eller läkare.

För dig som vill veta mer om hur man blir HLR-instruktör så har vi samlat information här  och om du vill anmäla dig till någon av HLR-rådets instruktörskurser så hittar du information om priser och kursdatum här.

 

Har du frågor om utbildning? Kontakta oss!

Ulrika Karlgren, utbildningsansvarig utbildning@hlr.nu

Susanne Ericsson, utbildningskoordinator susanne.eriksson@hlr.nu

 

 

 

Dela innehållet: