Regiongrupp Värmland och Närke

 

Arbetsgruppens syfte är att sprida kunskap om behandling av hjärtstopp och utbildning inom HLR både inom sjukvården och i vårdutbildningar. För att nå ut i vården och sprida information från HLR-rådet använder vi oss av ett flertal nätverk.

Regionansvarig

Jag arbetar som HLR-samordnare på Centralsjukhuset i Karlstad och är ansvarig för regiongruppen Värmland-Närke.

Min kliniska bakgrund har jag som sjuksköterska inom akutsjukvården. De sista 10 åren har jag haft delad tjänst som sjuksköterska på barnakuten i Karlstad och HLR-samordnare/instruktör på KTC.

Som regionansvarig håller jag kontakt med övriga HLR-organisatörer och vårdlärare i vår region. Jag ska också vara länken till HLR-rådet och dela med mig av information och nyheter vidare ut i region Värmland-Närke. Hör gärna av er vid frågor!

Jeanette Stenersen, HLR-samordnare Region Värmland

Kliniskt träningscentrum, Centralsjukhuset i Karlstad

jeanette.stenersen@regionvarmland.se

 

I filen till höger hittar du kontaktpersoner för HLR i regionen.

Dela innehållet: