Nu är det dags att anmäla sig till HLR2019

HLR2019 kongressen den 24-25 september närmar sig, och fram till och med 1 juni är det reducerad avgift för deltagare. Från och med 2 juni höjs avgiften med 1000 kr, så passa på och anmäl dig nu! Vi har redan närmare 1000 anmälda, men det finns plats för fler HLR intresserade. Programmet uppdateras kontinuerligt med foto av föreläsare och beskrivning av innehållet. Dag 1 är gemensam, sedan har vi ett samhällsspår dag 2 liksom ett sjukvårdsspår, för att därefter ha en gemensam avslutning.

Se programmet här

Poster och abstracts
Vi vill gärna göra reklam för vår posterutställning och ”Best abstract” tävling. Anmälningar mottages till den 10 juni. Passa på att anmäla ert kvalitetsprojekt, implementering eller forskningsstudie och ta chansen att få feedback och kanske vinna pris. De 6-8 bästa får presentera muntligt för publik och en jury.

Workshops
Vi har förslag på workshops, men skicka gärna in fler! Stoppdatum är den 10 juni.Workshop i bland annat Telefon-HLR kommer att presenteras under dag 1.

A-HLR tävling
För första gången har vi en tävling i A-HLR på en kongress, och den leds av Dr Ferec Sari, erfaren Advanced Life Support instruktör som ger kurser i ERCs regi. Fem lag är anmälda, så nu är tävlingen fullbokad.

Anmäl dig här

Varmt välkomna med er anmälan!
#HLR2019 #tillsammansraddarviliv

Dela innehållet: