Gör HLR online på Alla kan rädda liv dagen 16 oktober

Alla kan rädda liv dagen, ”World Restart a Heart Day” den 16 oktober

Hela Sverige bakar? Old school, nej hela Sverige gör såklart HLR den 16 oktober för att hålla oss i ”HLR-trim” trots pandemin. Företaget Laerdal Medical lanserar nu ett online koncept för HLR utbildning med instruktör och deltagare som heter ”Anniewhere”. Inför Alla kan rädda liv dagen finns det nu möjlighet att delta och prova online konceptet gratis. Du som är HLR- eller Första hjälpeninstruktör, samla ihop familjen, kompisar, grannar, eller arbetskamrater och gör HLR i 2 min den 16 oktober. Du kan även logga in själv utan grupp, det går lika bra. Ingen speciell inloggningstid är nödvändig, det är ”öppet” i 24 timmar Allt deltagarna behöver är en HLR docka, och alla som deltar räknas, så vi kan se hur många i Sverige som gör HLR! Instruktioner finns i högerspalten.

Gör HLR den 16 oktober, ta en bild och publicera på Instagram och tagga #jagkanhlr. Vi utser en vinnare som får en MiniAnne docka. OBS, du måste ha ett öppet Instakonto.

Kan du inte vara med den 16:e? Ordna en HLR-kurs hemma när det passar dig! Se info i högerspalten hur du ska göra. Poster och flyer på svenska om dagen finns att ladda ner.

Nu får vi vara extra försiktiga när vi träffas i grupp. Vi håller avstånd, tvättar händerna och stannar hemma om vi är sjuka för att förhindra smittspridning Se Folkhälsomyndighetens rekommendationer Se högerspalten för information om ”Säker HLR utbildning” i sjukvården och i samhället.

Välkommen till Anniewhere klassrummet den 16 oktober!


#allakanraddaliv #tillsammansraddarviliv #jagkanhlr

Dela innehållet: